Beegees Coverband

Published Nov 26, 22
10 min read

Giga Coverband

Het wordt hoog tijd om onze nieuwe zangeres aan jullie voor te stellen: Sophie Pouwels is onze band komen versterken! Sophie is een talentvolle zangeres uit Utrecht, die haar ervaring onder meer heeft opgedaan met een coverband in Brabant. Repetities zijn in volle gang, vanaf begin 2014 zijn we in deze nieuwe bezetting weer live te zien en te horen! Na een indrukwekkende 'loopbaan' van 10 jaar heeft gitarist Jan Dirk besloten er een punt achter te zetten.

We kijken dan ook met veel genoegen en plezier terug op de afgelopen 10 muzikale jaren en wensen hem veel succes met nieuwe muzikale avonturen. Inmiddels hebben we in Marc Grootveld een waardige opvolger gevonden. Marc is een zeer ervaren en talentvolle gitarist uit Amsterdam, een absolute aanwinst voor Balderdash! We zijn trots om onze nieuwe toetsenist aan jullie voor te stellen! Martin van der Meel een geroutineerd en talentvol muzikant, is Balderdash recentelijk komen versterken.

Per 1 november zal er weer een bekend gezicht plaatsnemen achter het drumstel. Na een verblijf van twee jaar in het buitenland zal Sebastiaan Heidt het (drum)stokje overnemen van vertrekkende drummer Patrick de Wilde. Voor de opengevallen plek van vocalist zullen audities worden gehouden. Per 1 november 2012 zullen Annika van Bruggen (zangeres), Patrick de Wilde (drummer) en Maarten van Wijk (toetsenist), na respectievelijk 5, 3 en 3 trouwe dienstjaren coverband Balderdash gaan verlaten.

Patrick en Maarten beantwoorden aan hun wens weer nieuwe muzikale uitdagingen aan te gaan. We wensen ze veel succes! Balderdash zal tijdens de Museum, Nacht Delft 2012 optreden in Het Legermuseum! Op vrijdag 26 oktober zullen verschillende Delftse musea en galeries geopend zijn tussen 20:00 en 01:00 uur. Kijk voor meer informatie over het programma en de kaartverkoop (pass-partouts voor gehele avond) op de website van de museumnacht - nytrox coverband.

Balderdash zal te zien en te horen zijn op Bevrijdingsdag 2012 (zaterdag 5 mei)! Locatie dus: Studio De Veste (2de Binnenvestgracht 15, Leiden), aanvang rond 21:00 uur, toegang is gratis. Slecht nieuws, het optreden van zaterdag 14 april in Studio de Veste gaat helaas niet door. Vanwege een probleem bij Studio De Veste is er vandaag gecanceld - nytrox coverband.

Speeltijd is van 20:00 tot 22:00 uur. De flyer is hier te zien. Het nieuwe jaar is begonnen, en natuurlijk heeft coverband Balderdash voor 2012 ook goede voornemens: weer lekker veel optreden en een hele rij nieuwe stampende en groovende nummers aan het repertoire toevoegen! Met dat laatste zijn we op het moment druk bezig, hou de repertoirelijst en agenda dus maar goed in de gaten! Op 29 oktober speelt coverband Balderdash op het benefietfestival Pro, Pop in Leiden, samen met sterren zoals de exotische band Trafassi ("kleine wasjes, grote wasjes") en Blinde Ed (X-factor). nytrox coverband.

Coverband Trots

Van de Pro, Pop website: De Leidse groep Balderdash, de exotische formatie Trafassi, de BCL Bluesband, Blinde Ed, het Rotterdamse Sliq en een mystery guest uit de Sleutelstad zijn te gast op de twintigste editie van Pro, Pop. De opbrengst van de avond is bestemd voor ZZ Leiden, dat de stad in de wereld van de topsport met bijzondere prestaties op de kaart heeft gezet.

Zaterdag 28 augustus zal Balderdash te zien en te horen zijn in Studio de Veste (2de Binnenvestgracht 15, Leiden). Het optreden zal rond 21:00 uur beginnen, toegang is gratis. Balderdash heeft weer twee optredens in het vooruitzicht! Ten eerste, zaterdag 8 mei: optreden in café Rootz (Grote Marktstraat 14, Den Haag).

Aanvang optreden omstreeks 22:00 uur, toegang is gratis. Ten tweede, vrijdag 28 mei: optreden in café de Tregter (Herenstraat 1, Leiden). Aanvang optreden omstreeks 21:00 uur, toegang is gratis. Balderdash is weer op stoom, het wordt dan ook hoog tijd om onze nieuwe bandleden voor te stellen! Na uitgebreide audities zijn Patrick de Wilde (drums) en Maarten van Wijk (toetsen) ons komen versterken - nytrox coverband.

Het JJB is openbaar toegankelijk voor toeschouwers ouder dan 20 jaar, entreekosten zijn 5,- euro. Het optreden in cafe de Paap was zowel voor band als voor publiek een groot succes! Foto's en wat video materiaal zijn te vinden op deze site. Het optreden van Balderdash in Studio de Veste was een groot succes.

Het nieuws in de gaten houden dus! Foto's van het optreden zijn te vinden op de fotopagina. Vrijdag 1 augustus staat Balderdash op het podium van muziekcafé de Paap in Den Haag. Vanaf 22:00 uur zal de band spelen. De toegang is gratis Op vrijdag 18 juli zal Balderdash zijn eerste avondvullende show gaan geven met de nieuwe line-up.

Balderdash zal vanaf een uur of half tien te zien zijn - nytrox coverband. We hebben de laatste tijd niet stil gezeten: de nieuwe demo is klaar, het repertoire is weer op peil en binnenkort gaan we het podium weer op! Vanaf nu is de nieuwe demo van Balderdash op deze site te horen.

Springsteen Coverbands. in Café de Pater, Den Haag. Tijdens dit uur durende try-out optreden zullen jullie kennis maken met onze nieuwe zangeres en ons nieuwe repertoire. Aanvang is 22:00 (kom op tijd want de ruimte is beperkt!). Het is tijd voor een update! Het heeft een tijdje geduurd, maar we kunnen nu toch met enige trots onze nieuwe zangeres aan jullie voorstellen: Annika van Bruggen.

We zijn inmiddels hard aan de slag in de oefenruimte, en hopen binnenkort het podium weer te bestijgen!.

band, DJ of ander entertainment en vul het aanvraagformulier in.

Wat begon met een klein, blauw kinderpianootje, is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardige carrière in de muziekindustrie. Daniël Metz, Amelander in hart en nieren, weet zijn liefde voor de muziek te combineren met zijn liefde voor het eiland - nytrox coverband. Inmiddels is hij een graag geziene collega voor veel Nederlandse artiesten. Jaap Kwakman van de 3Js: ‘Daniël is een rasmuzikant en die heb je niet meer zoveel.’ Het heeft nog steeds een prominente plek in Daniël zijn huiskamer, dat minuscuul kleine pianootje waar hij ergens in zijn tweede levensjaar al ‘Vader Jacob’ uit wist te halen.

Daniël: ‘Toen ik zes was speelde ik al veel - nytrox coverband. Om dat in goede banen te leiden kreeg ik orgelles van Sip Boelens. Na een paar jaar ben ik lessen gaan volgen voor het spelen op een klassiek orgel.’ Die lessen volgt hij bij organist en allround musicus Eeuwe Zijlstra. Hij is het die Daniël aanraadt om meer met muziek te doen.

Daniël: ‘Na anderhalf jaar BWS (middelbare school, red) op Ameland, ben ik overgestapt naar een middelbare school in Groningen die een samenwerkingsverband heeft met het conservatorium in die stad. Als ik voor het conservatorium dingen moest doen, dan kreeg ik vrij van de mavo.’ Ondertussen wordt hij op het eiland al regelmatig gevraagd voor optredens.

Juicy Coverband

We zaten nog op de lagere school, ik denk dat ik acht of negen was. Hij drumde en ik speelde op een heel groot Hammond-orgel. Mijn vader heeft wat afgesleept met dat ding. We zongen toen nog niet, want dat durfden we niet. Het kon ook niet trouwens, dan hadden we als de Alpenzusjes geklonken.’ Op het eiland wordt al snel bekend dat de jongens samen een band hebben.

Ze worden gevraagd voor de Burekermis. Daniël: ‘Alex en Alfons speelden daar ook, dus alle apparatuur stond er al. We konden gewoon aanschuiven. nytrox coverband. Ik weet het niet meer precies, maar ik denk dat ik het wel eng vond, ja. Ik ben nu ook nog weleens zenuwachtig, dus dan was ik het toen vast helemaal.

Ik heb het altijd een mooi instrument gevonden, dus ik wilde het wel proberen. De klavierkant is hetzelfde als een piano, maar de baskant niet - allround coverband. Met behulp van boeken, veel en goed naar andere accordeonisten kijken en een paar lessen in de techniek van het spelen, heb ik het mezelf grotendeels aangeleerd.

Natuurlijk niet wetend dat ik jaren later ook echt accordeonist zou worden.’ Door gebrek aan een oefenruimte repeteert de band bij de pa en ma van Daniël in de huiskamer. Daniël: ‘We moesten toch wat. Mijn vader heeft later een schuur gebouwd, wat ook echt bedoeld was als schuur, maar dat heeft hij niet lang volgehouden. nytrox coverband.

Een naam die ontstaat tijdens een rondje racen op de kartbaan en die tegelijkertijd refereert aan het snelle tempo van de liedjes. Een schoolfeest op de BWS krijgt de primeur van het eerste optreden. Daarna volgen al snel het Roggefeest en soortgelijke evenementen. Daniël: ‘Doordat gasten ons op dat soort gelegenheden zagen spelen, werden we steeds vaker voor optredens aan de wal gevraagd.

Het wordt duidelijk dat de ideeën van de muziekopleiding niet passen bij wat Daniël voor ogen heeft. Het conservatorium vraagt steeds vaker dingen die hij niet waar wil maken. Zo is men van mening dat alles moet wijken voor de piano, het hoofdvak van Daniël. Ook de accordeon. ‘Het conservatorium wilde liever niet dat ik accordeon speelde, omdat die techniek anders is.

On Track Coverband

Ik vond dat niet. Toen zei ik: als ik dat allemaal niet meer mag, als ik niet mag doen wat ik mooi vind, dan is in mijn ogen de reden waarom ik muziek maak helemaal weg. Het is een fantastische school en ik heb er heel veel geleerd, maar ik kon er niet vinden wat ik zocht.’ Daniël maakt de opleiding niet helemaal af.

En dat biedt nog iedere dag veel mogelijkheden. Daniël realiseert zich dat zijn hart echt op Ameland ligt - rock coverband. Hij maakt de mavo in Groningen af en volgt, na een kleine omweg via de hotelschool en de opleiding SPW, een opleiding tot juridisch medewerker. Hij keert terug naar het eiland en vindt een baan bij de Super De Boer in Nes.Ze hebben me constant gesteund met alle muzikale dingen die op mijn pad kwamen (nytrox coverband). Ze gaven me de ruimte om mijn optredens met Gang is Alles en later Mon Amour te doen. Als ik die bazen niet had gehad, was ik misschien niet zo ver gekomen.’ Na een aantal jaren verandert Gang is Alles van bezetting.

Uit beide formaties komt een album voort met veel eigen werk. Staat Martijn Boelens garant voor de meeste nummers op de eerste cd, Daniël zorgt voor nieuw repertoire op het tweede album. Zo komt hij erachter dat hij ook liedjes kan schrijven. Na vijftien jaar valt uiteindelijk toch het doek voor de band.

Achterin zaten geen gordels. Voorin trouwens ook niet. Als die bus kon praten! Maar ja, iedereen volgde een opleiding of werkte aan de wal. Daardoor konden we niet meer zoveel repeteren of aan nieuw materiaal werken. Dat laatste was voor de optredens aan de wal niet zo erg, maar vooral op Ameland kun je niet altijd hetzelfde spelen.

Daar ben ik al zo slecht in en dan neem je eigenlijk ook nog afscheid van je grootste liefde. Ik vond het heel erg dat het stopte en ik mis het nog elke dag, maar het loopt zo en het ging niet meer verder. We spreken elkaar nog wel allemaal, we hebben zelfs een Gang is Alles groeps-App en de jaarlijkse barbecue houden we ook nog altijd vol.

Coverband Repertoire

Wat in het vat zit verzuurt niet. nytrox coverband.’ Met het nieuwe project Mon Amour in het verschiet, hoeft Daniël niet stil te zitten. Het eerste contact tussen hem en Jack Veerman, ex-drummer van BZN en oprichter van Mon Amour, ontstaat tijdens de Nessumer kermis. Gang is Alles staat daar in het voorprogramma van BZN.

’s Middags bij het soundchecken stond de hele band al een tijdje te kijken en ’s avonds kreeg ik van Jan Tuyp nog een mooi compliment over mijn accordeonspel. Maar dat had ik niet gered zonder die andere jongens om me heen. We waren gewoon een goede band. We waren misschien niet altijd de beste muzikanten, maar we waren wel een eenheid en hoefden maar naar elkaar te kijken om te weten wat we precies bedoelden.’ Jack Veerman vraagt Daniël zijn telefoonnummer, maar raakt het vervolgens kwijt.

Bedrijfsfilm laten maken?
Vraag info aan DAS Media
T  +32 (0)56 603 606

Navigation

Home

Latest Posts

Export Auto Aangeboden

Published Feb 26, 23
10 min read

Schade Auto Verkopen

Published Feb 23, 23
5 min read

Auto Verkopen Via Marktplaats Betaling

Published Feb 18, 23
4 min read