Camerasysteem: de richtprijzen en mogelijkheden

Published Apr 03, 22
4 min read

Complete camerasystemen

de juiste camera aankoop Een goede bewakingscamera-set met een recorder en twee camera’s voor 200 euro kan gewoon niet - Verschil tussen een compleet systeem en stand-alone camera. Kijk maar eens hier klik naar een goedkope camera voorbeeld. Gebruik een bewakingscamera met een goede resolutie en lens! Er zijn zoveel echte cctv merken die dit in hun assortiment hebben zodat u er altijd wel 1 kunt vinden.Bij een IP camera moet u nog meer op de resolutie letten! Hier geldt hetzelfde als bij uw fotocamera. Een 300K camera is eigen een 0. 3 Megapixel camera. Dat is weinig resolutie. (zoals hierboven al uitgelegd) Voordat u een camera gaat kopen, moet u ook even nagaan waar de camera komt te hangen en wat er in beeld moet komen.

Een camera zonder led-verlichting zal ‘s avonds bij de voordeur niet veel prijsgeven. (tenzij het natuurlijk een lichtgevoelige starlight camera is) Draadloos is het meest gevraagd! Kort door de bocht… vergeet dit bij analoog! Bovendien heeft u altijd een spanningskabel lopen, dus draadloos wordt het toch niet. Wi-Fi werkt wel aardig bij IP camera’s, maar ik raad het mijn klanten altijd af! Het bereik van Wi-Fi is beperkt en storing gevoelig.

Camersysteem kopen via Sitcon

Phone: 030-6303631
Email: support@sitcon.nl
camerasysteem

Dit is het meeste nieuwe systeem en kwam als HDCV 1. 0 in 2014 op de markt. Op dit moment zijn wij inmiddels bij HDCVI 6. 0 Het is een FULL HD/4K analoog systeem en het aantal beeldlijnen is sterk verhoogd. Verschil tussen een compleet systeem en stand-alone camera. Laat de term analoog u daarom niet van de wijs brengen.Vooral met de nieuwe generatie Starlight kleuren nachtzicht camera’s heeft u ongekend mooie beelden! De kwaliteit van het beeld is zeer goed en mits er goede kabels worden gebruikt, kan het beeld ook nog over zeer grote lengtes worden overgedragen. Bijkomend voordeel van HDCVI is dat de kosten ook lager zijn (Verschil tussen een compleet systeem en stand-alone camera).Maar laat u niet in de war brengen doordat het analoog is. Het systeem werkt compleet anders en het beeld van de HDCVI systemen is zeer goed! HD-SDI bleef bijvoorbeeld jaren superieur - Buitencamera. Een aantal jaren terug was dit absoluut de beste bewakingscamera omdat het een prachtig systeem was. Verschil tussen een compleet systeem en stand-alone camera. Echter nu is HDSDI aan alle kanten ingehaald door Dahua HDCVI .

Ik bedoel dan wel TVI van Hikvision en niet de klonen. Ook Hikvision heeft zeer goede nachtcamera’s die “Darkfighter” heten. Hikvision is evenals Dahua een professionele cctv fabrikant met zeer goede producten en met een mooie prijsstelling. Zeker het bekijken waard. IP bewakingscamera Naast de analoge systemen zijn er dus ook digitale camera’s met een hogere resolutie - Verschil tussen een compleet systeem en stand-alone camera.

camerasysteem bedraad

In tegenstelling tot HD-SDI, zijn er bij IP-camera’s ook grote verschillen. Een IP camera is een prachtig apparaat, maar zoals eerder gezegd, goedkoop is vaak duurkoop. Er zijn veel IP camera’s te vinden op internet, maar de meeste hebben lastige of gebrekkige Chinese software. Dit zorgt vaak voor enorme ergernis bij gebruikers. Verschil tussen een compleet systeem en stand-alone camera.U zit dan qua ondersteuning, beeld en software altijd goed. Bijvoorbeeld software updates blijven jaren beschikbaar. Onze Dahua IP camera’s hebben naast een goede kwaliteit ook gebruiksvriendelijke en professionele software - Verschil tussen een compleet systeem en stand-alone camera. De software is bij alle camera’s gelijk en helpt u in een paar tellen om uw IP camera aan te sluiten, dit onderscheid deze camera’s van de rest.

Komen we nu bij de vraag of een IP camera een goede keuze is? Is een IP camera de beste keuze? Ik krijg veel vragen over IP en de meeste klanten denken dat IP de beste keuze is. HDCVI en IP zijn allemaal zeer goede systemen maar… en nu komt het… …BIJ IP moet je wel van 1 ding bewust zijn!! Bent u onvoldoende thuis in netwerken en computers, dan is een losse IP camera misschien niets voor u! Dat geld ook voor ondernemers die een onderhoudsvrij bewakingscamera systeem willen - Verschil tussen een compleet systeem en stand-alone camera.De Dahua IP camera set is echter wel “plug and play”, omdat camera’s automatisch verbinden (Verschil tussen een compleet systeem en stand-alone camera). We praten hier over hwt mwek Dahua. Bij andere merken kan het natuurlijk weer anders liggen. Even terug naar de IP camera en HD-SDI… Het voordeel is, zoals gezegd, een hogere resolutie en dus nog beter beeld! Veel beter zelfs.

Het HD-SDI systeem verzendt zijn beelden digitaal over coax. Het nadeel is wel dat HD-SDI veel duurder in aanschaf was en dit zorgde ervoor dat HD-SDI nu door HDCVI en TVI is vervangen. Daarom is HD-SDI bijna volledig uit de schappen verdwenen (Verschil tussen een compleet systeem en stand-alone camera). Conclusie wat is de beste bewakingscamera ? Ondanks de voordelen van nieuwe technieken zoals HDCVI en IP, worden oude analoge systemen of goedkope setjes nog steeds verkocht en geïnstalleerd! Dit vanwege het grote aanbod, onwetendheid en of de verleidelijk lage aanschafprijs.

Bedrijfsfilm laten maken?
Vraag info aan DAS Media
T  +32 (0)56 603 606

Navigation

Home

Latest Posts

Export Auto Aangeboden

Published Feb 26, 23
10 min read

Schade Auto Verkopen

Published Feb 23, 23
5 min read

Auto Verkopen Via Marktplaats Betaling

Published Feb 18, 23
4 min read