Linkbuilding Uitbesteden? Bovenaan In Google Door Backlinks - Linkbuilding

Published Feb 22, 22
6 min read

Linkbuilding Uitbesteden? Bovenaan In Google Door Backlinks - Linkbuilding

Hoog scoren in Google? Bel +32 495/21 45 83 en kies voor  Linkbuilding

Met linkbuilding gebruik je dus simpelweg diverse methoden en technieken om andere websites een reden te geven een link naar jouw website te plaatsen. Waarom werken aan linkbuilding? Maar waarom wil je meer links naar je website en is linkbuilding iets waar jij actief mee bezig moet zijn? Het draait allemaal om je online vindbaarheid.

Linkbuilding is een steeds belangrijker deel van je SEO werkzaamheden. Twijfel je wat SEO is of hoe je de eerste stappen in SEO maakt? Lees dan eerst hier onze definitie van SEO óf hoe je in 3 stappen een SEO strategie opstelt. Ben je er klaar voor om je SEO een stap verder te nemen? Dan is het hoog tijd om aan linkbuilding te werken! Wij leggen je uit hoe linkbuilding werkt.Voor jou als bron is dit soms knap lastig, want de concurrentie is groot. Op veel onderwerpen zijn tientallen, honderden en soms duizenden websites die informatie bieden. Hoe kom je bovenaan en zorg je dat jouw doelgroep je weet te vinden? Niemand weet exact hoe het Google algoritme werkt, maar een aantal zaken zijn duidelijk: Websites met online autoriteit worden eerder en op betere posities weergegeven in de zoekresultaten Een link van een website naar jouw website wordt gezien als een belangrijk teken van autoriteit Google waardeert jouw website ook op basis van de inhoud van jouw website en gebruikte zoekwoorden Linkbuilding draait om het opbouwen van jouw online autoriteit.

Verzamel genoeg links rond relevante onderwerpen van diverse goed gewaardeerde websites en je zult zien dat je online autoriteit en je plek in Google stijgen. Een veelgebruikte term is nog altijd Page, Rank, het slaat op de score van 1 tot 10 die het Google algoritme toekent aan jouw website.

Een website die structureel hoger terugkomt heeft een hogere Page, Rank. Toen Google stopte met het publiceren van Page, Rank speelde de markt daar handig op in en riep Domain Authority in het leven. De autoriteit van jouw website meten: Domein Autoriteit Het succes van je online inspanningen kan je natuurlijk meten aan de hand van diverse KPI’s.

Domein Autoriteit is een algoritme dat voorspelt hoe jouw website zal presteren in de zoekresultaten. Domein Autoriteit loopt van 1 tot 100 en hoe hoger jouw score is ten opzichte van je concurrent, hoe groter de kans dat jouw website bovenaan staat in Google. Domein Autoriteit is ontwikkeld door MOZ en de waarde wordt bepaald door verschillende waarden, bijvoorbeeld de leeftijd en kwaliteit van je domein.

Linkbuilding Uitbesteden In 2022 - LinkbuildingHierdoor is je Domein Autoriteit een goede algemene waarde om het effect van jouw SEO en linkbuilding activiteiten in de gaten te houden. Wat Google zegt over linkbuilding Zoals we al eerder benoemden, Google laat niet veel los over haar algoritmes. Wel geeft Google veel informatie over hoe je om moet gaan met diverse soorten links én maakt zij duidelijk ‘slechte’ of op onjuiste wijze verkregen links hard af te straffen.

Misschien vraag je je nu af wat dan slechte of onjuist verkregen links zijn en waarom Google zich hier druk om maakt. Het lijkt misschien te onzelfzuchtig, maar Google wil het beste resultaat tonen. Als jij snel vindt wat je zoekt zal je volgende keer weer Google gebruiken, nog een kans om advertenties te tonen.

Google gebruikt links als een belangrijker voorspeller van de kwaliteit van aan pagina en dus van een zoekresultaat. Ziet Google dat jij op veel verschillende sites met kwalitatief goede content links verkrijgt dan zal het dit gedrag belonen. Doe je een linkruil of koop je links op een website met een hoge spamscore dan wordt dit afgestraft.250 Online Marketing professionals en ontvang wekelijks een mail met een nieuw inzicht, artikel of whitepaper. Linkbuilding in jouw SEO strategie Voor veel van onze opdrachtgevers is linkbuilding in eerste instantie niet de activiteit waarmee we op de korte termijn het meeste bereiken. Veel websites bestaan inmiddels al jaren en hebben al een zekere autoriteit opgebouwd.

Wij zette enige tijd terug bijvoorbeeld een nieuw industrieel merk op en wisten de Domain Authority van hun website binnen een jaar op een concurrerend niveau te krijgen. Link building was een van de tactieken die wij in dat eerste jaar hebben toegepast. Linkuilding. Kortom, link building heeft een belangrijke, vaste plek in de Online Marketing strategie van elk bedrijf.

En dat is geen rocket science, in een kennismakingsgesprek kan een van onze experts dat probleemloos uitleggen. Verder lezen over SEO, linkbuilding en online marketing? Bekijk onze online marketing pagina, hier verzamelen we al onze artikelen over online marketing (Linkbuilding Bureau).

Linkbuilding Uitbesteden - Linkbuilding

HTTPS is een ranking factor voor Google De meeste mensen die bezig gaan met SEO, zijn bezig om de website te vormen naar wat Google graag wil zien en tot op zekere hoogte is daar niets mis mee. Maar je uiteindelijke doel met SEO, is niet om Google te behagen, maar om de gebruikers te dienen: om een website te leveren met content wat ze willen zien en nodig hebben.Een onbeveiligde website brengt de online veiligheid van gebruikers in gevaar en kan een sleutelrol spelen in jouw vindbaarheid online. Om de gegevens op een website te beveiligen en de gebruikers ook te laten zien dat het veilig is, zul je moeten overstappen op een HTTPS-domein. Om dat te doen zal er een SSL-certificaat aangeschaft moeten worden.

Dit én het feit dat Google haar gebruikers veiligheid wil bieden, zijn daarom ook de reden dat Google HTTPS enkele jaren geleden tot een ranking factor heeft gemaakt. Als je investeert in alle andere aspecten van SEO, is er geen reden om dit ook niet te doen! Pas op voor de blacklist! Het hebben van een website met een slechte beveiliging betekent niet dat je geen kwade bedoelingen hebt of dit onbewust in deze staat laat staan.

Het gebrek aan bescherming van je website, maakt jou namelijk een eenvoudige prooi voor hackers. Iets wat je zou kunnen verbazen, is dat SEO een primaire reden is voor veel hackers om jouw website een doelwit te maken. Als je wel eens bezig bent geweest met linkbuilding, dan begrijp je hoe belangrijk het is om te werken met gerenommeerde sites en kwalitatieve linkbuilding methoden.

Zonder bescherming kan jouw website namelijk worden gehackt met als doel dat een hacker links op jouw site plaatst. Hier kom je echter waarschijnlijk pas achter als het al te laat is. Als iemand jouw website hackt voor linkbuilding, kun je ervan uitgaan dat ze linken naar websites en bronnen die je niet wilt associëren met je website, zoals content over illegale medicijnen of expliciet materiaal.

More from Marketing, Meubelen

Bedrijfsfilm laten maken?
Vraag info aan DAS Media
T  +32 (0)56 603 606

Navigation

Home

Latest Posts

Export Auto Aangeboden

Published Feb 26, 23
10 min read

Schade Auto Verkopen

Published Feb 23, 23
5 min read

Auto Verkopen Via Marktplaats Betaling

Published Feb 18, 23
4 min read