Linkbuilding Uitbesteden: Maak Het Jezelf Makkelijker! - Linkbuilding

Published Feb 19, 22
8 min read

Wat Is Linkbuilding En Hoe Werkt Het? - Linkbuilding

Hoog scoren in Google? Bel +32 495/21 45 83 en kies voor  Linkbuilding

Daarom gebruiken wij voor linkbuilding alleen sites die betrouwbaar zijn en raakvlakken hebben met de werkzaamheden van jouw bedrijf.Er zijn vele voordelen te noemen voor het gebruik van linkbuilding. Het is dan ook niet voor niets dat deze strategie tegenwoordig als essentieel wordt beschouwd. Één van de belangrijkste redenen om linkbuilding te gebruiken als tool is natuurlijk om hoger in Google te verschijnen.Een ander voordeel is namelijk dat jouw website betrouwbaar lijkt wanneer potentiële klanten een link van jouw website ergens anders zien. De site waarop jouw link wordt genoemd, beveelt dan als het ware jouw website aan. Wanneer mensen dit zien, zullen zij eerder geneigd zijn om jouw website als een goede en betrouwbare website te beschouwen.

Tegelijkertijd zorgt het er natuurlijk ook voor dat jouw site meer bezoekers, en dus potentiële klanten, krijgt. Hoe vaker een link naar jouw website ergens te vinden is, hoe vaker erop geklikt zal worden. De kwaliteit van een linkbuilding strategie is erg belangrijk. Sommige bedrijven zullen zelf aan de slag proberen te gaan en zoveel mogelijk backlinks in een korte tijd te plaatsen.

Dit zorgt ervoor dat de site juist lager in de zoekmachine terechtkomt. Om er zeker van te zijn de backlinks van goede kwaliteit zijn, doe je er verstandig aan om dit uit te besteden aan een specialist. Je kunt bij Webton terecht voor adviezen en strategiëen gebaseerd op ruim zestien jaar ervaring op het gebied van linkbuilding.

Ken je de Engelse uitdrukking: ‘If you build it, they will come?’ Helaas werkt het meestal niet zo, maar in het geval van wel! Lees nu alles over linkbuilding wat je weten moet, zodat je meer bezoekers krijgt! Wat is linkbuilding SEO? Linkbuilding valt onder de noemer van SEO, oftewel Search Engine Optimization.

Linkbuilding Uitbesteden - 100% Whitelabel Linkbuilding - Linkbuilding

Backlinks, worden ze ook wel genoemd. Maar je bouwt links niet zoals je een huis of blokkentoren bouwt. Linkbuilding is je best doen om ervoor te zorgen dat mensen naar jouw blog of blogpost gaan linken. Als iemand anders naar jouw blog linkt dan is dat een zogenoemde externe link - Links kopen.

Daarnaast kun je ook aan linkbuilding doen met zogenoemde interne links. Dat wil zeggen dat je op je eigen blog een link plaatst naar een andere blogpost! Het voordeel van interne linkbuilding is dat je het zelf in de hand hebt. De reden dat je links wilt naar je blog is omdat dit zorgt voor meer bezoekers via Google! Een link naar een blogpost geldt namelijk als een soort aanbeveling.

Dat is dan ook de reden dat veel bedrijven bloggers vragen om follow links. Het tegenovergestelde van een follow link is een zogenoemde no-follow link. In zo’n geval link je wel naar iemand, maar je zegt er als het ware bij: ‘Ik link nou wel naar die persoon, maar je moet dat niet zien als een aanbeveling!’Meer weten? Lees dan mijn post follow versus no-follow links6 belangrijke redenen waarom je links naar je blog wilt! Hoe meer links naar je blog, hoe geloofwaardiger je blog overkomt.

Dit zijn termen van het toonaangevende Moz op SEO gebied. Het is een score van 0 tot 100. Hoe hoger je PA of DA, hoe groter de kans dat je op de eerste pagina van Google komt. Je krijgt meer bezoekers. Het is goed voor je SEO.De Googlebot gaat als een soort spin het internet af, en links zijn de manier waarop Google het internet in kaart brengt.

Linkbuilding: hoe doe je dat? Linkbuilding draait dus om links naar jouw blog en blogposts. Je kunt dit doen op verschillende manieren:Je schrijft gewoon geweldige blogposts, en mensen gaan daar naar linken omdat het zulke goede informatie is. Dit wordt ook wel linkbait genoemd. Je post is zo goed, dat mensen er spontaan naar gaan linken : )Je benadert actief andere bloggers en vraagt hen om een link.

Linkbuilding Uitbesteden - Wat Kost Linkbuilding Bij - LinkbuildingDan kun je die persoon mailen en vertellen dat jij ook een post over dat onderwerp hebt geschreven, en dat dit misschien een leuke aanvulling is voor zijn of haar blogpost. Je kunt ook links kopen - Tier linkbuilding. Zet een waardevolle infographic in je blogpost, en biedt bezoekers de mogelijkheid om die te embedden op hun blog.Jouw collega blogger kan haar bezoekers een mooie infographic aanbieden, en jij krijgt een link. Win- win! Links kopen: mag dat? Links kopen is een heet hangijzer. Google wil mensen die een zoekopdracht intypen het best mogelijke antwoord geven. En dat antwoord moet dan natuurlijk niet gemanipuleerd zijn. Google wil dat het gebaseerd is op eerlijke aanbevelingen en links.

Maar tegelijkertijd zijn er vele bedrijven die hun services aanbieden om linkbuilding voor je te doen. En veel bloggers verdienen geld met hun blog dooreen link voor een bedrijf te plaatsen in een blogpost. Dus, hoe zit dat dan? Het draait er allemaal om dat links waardevol moeten zijn, en iets toevoegen aan de content.Linkbuilding is een goede manier om geld te verdienen met je blog, Een mooi voorbeeld hiervan is Marguerite Bisschop. Zij is één van de weinige bloggers die eerlijk toegeeft dat ze geld verdient met behulp van linkbuilding. Op haar blog schrijft ze:‘Ja, ik ben te klein voor de meeste influencer campagnes dus ik moet het qua inkomsten vooral hebben van linkbuilding.

Maar als je geen influencer bent of wilt zijn, dan is goede blogposts schrijven met eventueel betaalde links erin, een goede manier om geld te verdienen met bloggen. Startpagina links kopen, Er zijn speciale startpagina’s met links. Ik neem weer even mijn collega blogger Ben als voorbeeld (wat is tiered linkbuilding). Hij heeft een startpagina gemaakt met links op het gebied van bloggen: Als ik daar kijk zie ik een aantal bekende blogs staan.

Linkbuilding Uitbesteden - Zoekmachine Optimalisatie - Linkbuilding

Is die hoger dan de DA van mijn blog? Dan is het interessant! Je kunt dit gratis nakijken met behulp van Moz. Hieronder zie je dat blogger Bens startpagina een domain authority heeft van 23. Dat is niet enorm hoog, maar het had slechter gekund. Dat maakt een link van Bens startpagina niet verkeerd.

Er zijn startpagina’s voor elk mogelijk onderwerp, dus het is niet moeilijk om pagina’s te vinden die aansluiten bij jouw onderwerp zodat een link passend is en natuurlijk oogt. Kijk bijvoorbeeld eens op Startpagina. nl links kopen voor meer informatie. Mijn linkbuilding strategie, Mijn favoriete linkbuilding strategie is de best mogelijke blogpost schrijven over een onderwerp, en dan maar hopen dat anderen er naar gaan linken.

Daarom vul ik deze linkbuilding strategie aan met interne linkbuilding! Stel ik schrijf een blogpost over Blog netwerken. Ik doe erg mijn best om die blogpost zo compleet mogelijk te maken, zodat bezoekers niet meer ergens naartoe hoeven. Mijn blogpost is genoeg! Ik hoop dan natuurlijk dat andere bloggers spontaan gaan linken naar mijn meesterwerk, maar daarnaast moet je het lot wel een beetje helpen.

Ik deel mijn blogpost op social media. In mijn geval is dat Facebook en Pinterest, want die werken voor mij het beste. Als het kan zet ik een gratis printable of infographic in mijn blogpost. Linkbuilding in beeld: linkjuice! In onderstaand filmpje van Social Elephant wordt in minder dan 3 minuten nog eens uitgelegd wat backlinks zijn, en wat linkbuilding is.

Linkjuice is de waarde van een link. Als een website met een hoge domain authority links naar jouw blog, dan sijpelt er als het ware linkjuice van die hoge domain authority site door naar jouw blog! Dus heb je een lagere domain authority dan Bens startpagina met een DA van 23? Dan is het waardevol als je een link krijgt op zijn pagina.

Linkbuilding Uitbesteden? Werk Aan De Autoriteit Van Je Website! - Linkbuilding

Want een hogere positie in de zoekresultaten betekent meer bezoekers en meer inkomsten. In het algemeen geldt het advies: schrijf geweldige content en dan komen de links vanzelf. Maar ik adviseer om op z’n minst interne links te plaatsen! En als je tijd en energie genoeg hebt: benader dan eens bloggers die over gelijkwaardige onderwerpen schrijven.

Ik wil beter vindbaar worden en meer bezoekers naar mijn website trekken, maar ik heb geen seo nodig toch? Er wordt vaak gedacht dat seo niet nodig is om je website op nummer 1 te krijgen op Google. En ook al klopt dat soms voor de grote bedrijven met een bekend merk, is dat in de meeste gevallen onjuist.

Wat is seo? Seo wordt een steeds belangrijker en bekender begrip op de online markt. Maar nog steeds zijn er veel mensen die niet precies weten wat seo nou betekend. Als jij een van die mensen bent, geen zorgen we leggen het je allemaal uit! Seo of zoekmachine optimalisatie zoals wij in Nederland zeggen, gaat over de vindbaarheid van jouw website.

Seo bestaat uit drie onderdelen: techniek, on-page en autoriteit. Deze drie onderdelen ga je optimaliseren op basis van de richtlijnen van een zoekmachine. In Nederland is Google nog steeds veruit de meest gebruikte zoekmachine. Daarom gaan we in dit artikel vooral kijken naar Google. Door deze drie onderdelen te optimaliseren wordt de gebruikerservaring op jouw site beter.

Google is namelijk altijd op zoek naar de beste zoekresultaten. Je doet dit door fouten op de site op te lossen zodat hij sneller en beter werkt. Je zorgt dat de inhoud van je pagina aansluit bij de behoeftes en zoekgedrag van jouw concurrentie. Dit doe je door middel van een zoekwoordonderzoek en concurrentie analyse.

Linkbuilding Uitbesteden Aan Specialist: Waarom Verstandig? - Linkbuilding

Wat doet een zoekmachine? Zoals ik hierboven al vertelde zijn zoekmachines altijd op zoek naar de beste zoekresultaten. Omdat ze hun gebruikers zo goed mogelijk willen helpen, anders gaan stappen ze misschien over naar een andere zoekmachine. Om de beste resultaten te vinden worden alle websites en pagina’s op deze sites beoordeeld.

Niemand weet precies hoe deze algoritmes werken, maar er zijn wel een aantal algemene richtlijnen die zeker werken voor je ranking. Google ontwikkelt zich steeds sneller waardoor ze steeds beter kunnen beoordelen. Het wordt hierdoor steeds moeilijker om Google voor de gek te houden. Maar waarom zou je dat ook willen? Je ranking kun je misschien verbeteren met een paar black hat seo trucs, maar de gebruikerservaring wordt er niet beter op.

More from Meubelen, Entertainment

Bedrijfsfilm laten maken?
Vraag info aan DAS Media
T  +32 (0)56 603 606

Navigation

Home

Latest Posts

Export Auto Aangeboden

Published Feb 26, 23
10 min read

Schade Auto Verkopen

Published Feb 23, 23
5 min read

Auto Verkopen Via Marktplaats Betaling

Published Feb 18, 23
4 min read