Mortex Plaatsers: Mortex Badkamer, Keuken, Gietvloer - mortex - microtopping

Published Apr 04, 22
4 min read

Ervaringen Met Beton Ciré Badkamer - Bouwen En Klussen - mortex - microtopping

Reken minstens het dubbele van de kostprijs tegenover bijvoorbeeld polyester. Maar daar krijg je natuurlijk veel voor terug - Betonlook Mortex - Dé Mortex Specialist Van Badkamer, Keuken, Gietvloeren - mortex - microtopping. Wat gezegd van de magnifieke uitstraling van een zwembad in blauwe steen (arduin) of graniet? En van het natuurlijke aanvoelen? Bovendien is de steen in principe onverslijtbaar en kan hij generaties lang meegaan.Water kan er niet indringen. Kalkhoudende steensoorten zoals blauwe hardsteen vragen wel om voorzichtigheid met zuren. Daar zijn ze niet tegen bestand zijn. Sap van fruit bijvoorbeeld geeft meteen een vlek. Bestendigheid tegen chloor, gebruikt voor de ontsmetting van het zwembad, is in principe voor natuurstenen dan weer geen probleem.

Omwille van de veiligheid zullen zij trouwens ook vermijden een al te gladde natuursteenafwerking te gebruiken. Aan kleurenkeuze is er bij natuursteen geen gebrek. Arduin verdonkert naargelang de afwerking: ruw, gezoet of fijn gepolijst. De (zure) regen maakt de steen trouwens door de jaren heen terug grijzer. Graniet bestaat in veel kleurvarianten, bepaald door de streek van herkomst.

Door de kostprijs van het materiaal – keramiek, natuursteen of glas - maar ook omdat mozaïek aanbrengen arbeidsintensief is. Anderzijds kan mozaïek, indien goed geplaatst en onderhouden, net als natuursteen erg lang meegaan. De hoeveelheid voeg is hier natuurlijk veel groter dan bij natuurstenen platen of tegels. De kwaliteit van het mozaïektapijt hangt daarom ook sterk af van het voegmiddel.

In het algemeen is het uitkijken voor de gevoeligheid aan temperatuurschommelingen en de bestendigheid aan vorst van het mozaïektapijt (dus de combinatie van de voeg en het mozaïektegeltje). Dat zijn belangrijke factoren bij de keuze. Het maakt bepaalde soorten enkel geschikt voor binnenbaden. En wat geldt voor blauwe steen geldt eveneens voor marmer waar menig mozaïek mee wordt gemaakt: zuur is een vijand.

Keramische tegels blijven een klassieker om een zwembad mee te bekleden. Er bestaat een mooi gamma dat geschikt is voor zwembaden. Ook hier geldt zoals bij de mozaïek: de lijm en het voegmiddel bepalen mee de sterkte en de duurzaamheid van het geheel. Tegenwoordig bestaan keramische tegels in reuzenformaten die veel voeg uitsparen en een superstrakke look opleveren.

En om terug te keren naar het begin van ons verhaal: je kan ze krijgen in het spierwit van de ouderwetse witte gipspleister, met een des te grotere schittering tot gevolg - Betonlook Mortex - Dé Mortex Specialist Van Badkamer, Keuken, Gietvloeren - mortex - microtopping (mortex prijs).

MICROTOPPING Microtopping is een tegenhanger van mortex, op basis van polymeren. Dit is ook een zeer aangenaam product voor hetzelfde toepassingsgebied. Het is echter veel egaler van kleur en zal minder tekening geven - Betonlook Mortex - Dé Mortex Specialist Van Badkamer, Keuken, Gietvloeren - mortex - microtopping. Met dit product werden reeds trappen, keukens, lavabo’s door ons uitgewerkt…

Beton cire is een dunne, decoratieve betonlook coating die door zijn waterdichte eigenschappen erg populair is als afwerkingslaag voor meubels, muren, vloeren, plafonds, … in de badkamer. Lees hier alles over de mogelijkheden en prijs. : uitvoeringen – voordelen – prijs – plaatsing – offertes aanvragen TIP Wat is beton cire? Beton cire is een dun, decoratief soort pleisterwerk o (Betonlook Mortex - Dé Mortex Specialist Van Badkamer, Keuken, Gietvloeren - mortex - microtopping).

Mortex Prijzen - Stukadoors - mortex - microtopping

hars en cement. Het wordt naadloos aangebracht in een dikte van 2 à 3 mm en is geschikt voor zowat elk type ondergrond. Door de waterdichte eigenschappen is beton cire ook geschikt om toe te passen in vochtige ruimtes zoals de badkamer. Daar kan het gebruikt worden als afwerking voor muren, wanden, de vloer, het plafond, badkamermeubels, de douchewand, … Mogelijke uitvoeringen Door de badkamer te stucen met beton cire geef je ze een naadloze, stijlvolle afwerking.

Zo ben je zeker van een uniek resultaat dat past bij jouw smaak en de rest van je interieur: 1. Kleuren Shutterstock Standaard heeft beton cire voor de badkamer een grijze kleur. Deze grijstinten zijn erg populair bij wie de look van echt beton wil imiteren. Door pigmenten toe te voegen aan het mengsel zijn echter ook andere kleuren mogelijk, gaande van natuurlijke beige of bruine tinten tot felle kleuren zoals groen, blauw, … 2.Afhankelijk van de methode die daarbij toegepast wordt kunnen er verschillende nuances en effecten gecreëerd worden. Zo kan je door beton cire egaal aan te brengen een heel moderne en strakke look creëren. Door de veegsporen van de spaan meer zichtbaar te laten, creëer je eerder een Oosters effect. TIP Vraag naar de mogelijkheden bij jouw vakman Welke mogelijkheden er zijn op vlak van afwerking is sterk afhankelijk van het type beton cire dat gebruikt wordt - Betonlook Mortex - Dé Mortex Specialist Van Badkamer, Keuken, Gietvloeren - mortex - microtopping.

Wat is Mortex?

Bedrijfsfilm laten maken?
Vraag info aan DAS Media
T  +32 (0)56 603 606

Navigation

Home

Latest Posts

Export Auto Aangeboden

Published Feb 26, 23
10 min read

Schade Auto Verkopen

Published Feb 23, 23
5 min read

Auto Verkopen Via Marktplaats Betaling

Published Feb 18, 23
4 min read